Ziarna słonecznika to drobne, niepozorne nasiona o orzechowym smaku zawierające liczne składniki odżywcze. Uprawiane zarówno jako rośliny ozdobne, lecznicze, przemysłowe oraz do celów spożywczych,
Jeśli szukasz pysznych inspiracji, mamy dla Ciebie idealne rozwiązanie! Nasze wafle ryżowe z pestkami dyni i algami morskimi to smaczna, bezglutenowa przekąska stosowana również jako alternatywa dla tradycyjnego pieczywa. Są idealne do przygotowania kanapek z różnorodnymi dodatkami. Możesz je chrupać na okrągło! Świetnie smakują w wersji na słodko, jak i w wytrawnej. Jeden wafel to zaledwie 36 kcal. Zasmakuj w naszych ryżowych krążkach i urozmaić nimi swoją codzienną dietę.
Smacznego!
Produkt certyfikowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
bez glutenu
źródło błonnika pokarmowego
Opakowanie: Nadające się do recyklingu
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
ryż brązowy (96,4 %), ziarna słonecznika (3%), sól
Wymagana wysokość na półce: 248, Wymagana szerokość na półce: 99, Wymagana głębokość na półce: 93
HEALTHY FOOD PRODUCTION S.A.
Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1,
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce,
UE
www.sonko.pl