Wiesiołek to niepozorna roślina o biało-żółtych delikatnych kwiatach, które rozwija wieczorami, a chowa w pełnym słońcu. Powszechnie wykorzystywany jest przede wszystkim w przemyśle kosmetycznym i spożywczym.
Jeśli szukasz pysznych inspiracji, mamy dla Ciebie idealne rozwiązanie! Nasze wafle ryżowe wiesiołkiem i siemieniem lnianym to smaczna, bezglutenowa przekąska stosowana również jako alternatywa dla tradycyjnego pieczywa. Są idealne do przygotowania kanapek z różnorodnymi dodatkami. Możesz je chrupać na okrągło! Świetnie smakują w wersji na słodko, jak i w wytrawnej. Jeden wafel to zaledwie 37 kcal. Zasmakuj w naszych ryżowych krążkach i urozmaić nimi swoją codzienną dietę.
Smacznego!
Produkt certyfikowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
wysoka zawartość magnezu i fosforu
źródło błonnika pokarmowego
bez glutenu
Opakowanie: Nadające się do recyklingu
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
ryż brązowy (82,4 %, granulat kukurydziany (mąka kukurydziana, olej rzepakowy), siemię lniane (3%), kasza gryczana nieprażona, nasiona maku, sól, nasiona wiesiołka (0,5 %)
Wymagana wysokość na półce: 240, Wymagana szerokość na półce: 99, Wymagana głębokość na półce: 95
HEALTHY FOOD PRODUCTION S.A.
Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1,
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce,
UE