Sernik na zimno to delikatna masa serowa, która doskonale komponuje się z różnymi owocami, biszkoptami i galaretką.
Wystarczy dodać samo mleko lub połączyć je z ulubionym dodatkiem (serki, jogurt, mascarpone lub śmietanka) i zmiksować, a następnie schłodzić. Sernik doskonale nadaje się do przełożenia biszkoptu, a nawet przygotowania deseru w pucharkach. Efekt za każdym razem będzie znakomity. Inspiracji i przepisów szukaj na oetker.pl
Warto wiedzieć...
Ciasta w proszku nie wymagają dodawania konserwantów, ponieważ powstały ze składników, które poddane zostały procesowi suszenia. Suszenie jest naturalną metodą utrwalania żywności.
bez tłuszczów utwardzonych
Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Mleko: Zawiera
cukier, żelatyna, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, olej kokosowy, SERWATKA w proszku (z MLEKA), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), białko MLEKA (zawiera LAKTOZĘ), aromaty
Wymagana wysokość na półce: 230, Wymagana szerokość na półce: 106, Wymagana głębokość na półce: 47
DR. OETKER POLSKA SP. Z O.O.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Serwis Konsumenta
tel.: 801 100 700
opłata zgodna z cennikiem operatora
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl
DR. OETKER POLSKA SP. Z O.O.