Łososia od wieków uważano za rarytas. Nawet dziś, gdy łatwiej go zdobyć, wciąż ma status ryby wykwintnej. Najcenniejszy w łososiu jest delikatny smak i dlatego doprawia się go subtelnie. Niektórzy zapiekają go w miodowo-musztardowym sosie i posypują orzechami, lecz nawet smażony na grillu lub patelni, delikatnie zmacerowany w ziołach i przyprawach, prezentuje się i smakuje bardzo szlachetnie.
gwarancja jakości
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Seler, Gluten, Jaja, Mleko (laktoza), Gorczyca, Soja
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Seler: Może zawierać, Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Jaja: Może zawierać, Mleko: Może zawierać, Gorczyca: Zawiera, Soja: Może zawierać
sól, czosnek, bazylia - 10%, gorczyca biała, cukier, imbir, tymianek - 3%, natka pietruszki - 3%, kwas: kwas cytrynowy, rozmaryn
Wymagana wysokość na półce: 145, Wymagana szerokość na półce: 110, Wymagana głębokość na półce: 6
McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Więcej inspiracji znajdziecie na:
www.facebook.com/Kamis. Życie ze smakiem
www.kamis.pl