Podróżując, poznałem ważną zasadę: w gościnie zjada się to, co poda gospodarz. Nie grymasiłem więc na widok śniadania z bigosem litewskim w roli głównej. Był ze słodkiej kapusty, kwaśnych jabłek i co najmniej pięciu gatunków mięsa. Ponoć im więcej razy odgrzewany, tym lepszy, choć nie jest łatwo zachować taki bigos na kolejne posiłku, bo nawet o poranku szybko znika.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Jaja, Soja, Seler, Gluten, Laktoza, Gorczyca
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Seler: Może zawierać, Zboża zawierające gluten: Może zawierać, Jaja: Może zawierać, Mleko: Może zawierać, Gorczyca: Zawiera, Soja: Może zawierać
sól, gorczyca biała, cukier, kolendra, kminek - 7%, papryka słodka - 6,5 %, czosnek granulowany - 6%, ziele angielskie, owoc jałowca, rozmaryn, suszony koncentrat grzybów leśnych (koncentrat grzybów leśnych, maltodekstryna, barwnik: karmel amoniakalny), grzyby suszone (borowiki)
Wymagana wysokość na półce: 145, Wymagana szerokość na półce: 110, Wymagana głębokość na półce: 6
McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Więcej inspiracji znajdziecie na:
www.facebook.com/Kamis. Życie ze smakiem
www.kamis.pl