8 rodzajów specjałów czekoladowych
Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa, Deserowa mleczna, Marcepanowa, Mus czekoladowy, Kawowo-śmietankowa
Jaja, Mleko (laktoza), Orzechy, Orzeszki ziemne, Soja
Migdały: Zawiera, Jaja: Może zawierać, Orzechy laskowe: Zawiera, Mleko: Zawiera, Orzechy: Może zawierać, Orzeszki ziemne: Może zawierać, Soja: Zawiera
cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), orzechy laskowe (3,8 %), pełnotłuste mleko w proszku, migdały (2,8 %), odtłuszczone mleko w proszku, laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, kakao niskotłuszczowe, dekstroza, emulgator: lecytyny (soja), fruktoza, kawa, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, aromaty, sól, Czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%
Wymagana wysokość na półce: 201, Wymagana szerokość na półce: 342, Wymagana głębokość na półce: 19
STROCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa,
www.strock.pl
www.merci.com