Bulion grzybowy z borowikami Winiary doskonale podkreśli smak Twoich dań. Dzięki aromatowi suszonych borowików podgrzybków i pieczarek masz pewność, że danie będzie dobrze przyprawione i smaczne. Możesz wykorzystać go zarówno do podkreślenia smaku zup i sosów, jak również do doprawienia innych potraw.
Aby uzyskać aromatyczny bulion grzybowy z borowikami rozpuść 2 kostki w 1 litrze wrzącej wody, a do podkreślenia smaku użyj jedynie 1 kostkę na 1 litr płynu. Przy użyciu kostki bulionowej większość dań nie wymaga dosalania, dzięki czemu masz pewność, że danie będzie udane i smaczne.
Bulion grzybowy z borowikami Winiary to:
- gwarancja, że danie zawsze się uda
- idealnie przyprawione danie z aromatem borowików podgrzybków i pieczarek
- prosty i szybki sposób na podkreślenie smaku przygotowywanej potrawy
Seler: Może zawierać, Mleko: Może zawierać, Soja: Może zawierać, Pszenica: Zawiera
sól, olej palmowy, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe), całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy, aromaty (z pszenicą), cukier, skrobia ziemniaczana, suszone warzywa 2,8 % (cebula, czosnek), suszony borowik 1,7 %, barwnik (karmel amoniakalny), ekstrakt drożdży, pieprz czarny, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), fermentowane białko pszenne, przeciwutleniacz (lecytyny)
Wymagana wysokość na półce: 50, Wymagana szerokość na półce: 92, Wymagana głębokość na półce: 14
Nestlé Polska S.A.
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Warto porozmawiać
www.winiary.pl
800 16 16 66