8 rodzajów specjałów czekoladowych
Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa, Deserowa mleczna, Marcepanowa, Mus czekoladowy, Kawowo-śmietankowa
Jaja, Soja, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne
Migdały: Zawiera, Jaja: Może zawierać, Orzechy laskowe: Zawiera, Mleko: Zawiera, Orzechy: Może zawierać, Orzeszki ziemne: Może zawierać, Soja: Zawiera
cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), orzechy laskowe (3,8 %), migdały (3,4 %), pełnotłuste mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, dekstroza, kakao niskotłuszczowe, fruktoza, emulgator: lecytyny (soja), syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, kawa, aromaty, sól, Czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%
Wymagana wysokość na półce: 158, Wymagana szerokość na półce: 195, Wymagana głębokość na półce: 11
Storck Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26
01-208 Warszawa
www.storck.pl
www.merci.com